fbpx

Σύνδεση/Εγγραφή Σύνδεση/Εγγραφή cart cart
2117159620

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

delivery

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικά και να παραλάβετε τα προϊοντα σας απο το κατάστημά μας στην Καλλιθέα Αττικής (Ανδρομάχης 213) με τιμές internet και χωρίς καμία επιβάρυνση!

Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με e-mail για την πορεία της παραγγελίας σας και για τον χρόνο παραλαβή των προϊόντων.

Σημαντικό: Εάν επιθυμείτε να δείτε κάποια σχέδια από την συλλογή μας από κοντά πριν αποφασίσετε, καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. (στην περίπτωση έλλειψης άμεσης διαθεσιμότητας θα σας ενημερώσουμε σε πόσες μέρες θα γίνει η παραγωγή του προϊόντος).

Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης!

Ώρες παραλαβής: 10:00 - 16:00 (καθημερινές)

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

1. Αποστολή με courier: Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται από εμάς κατόπιν παραγγελίας.
Ο μέσος χρόνος παραγωγής για τα αυτοκόλλητα είναι 3-6 εργάσιμες ημέρες (εκτός απροόπτου) και 1-3 ημέρες για την μεταφορά τους με courier (εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές και πολύ μικρά νησιά όπου η παράδοση γίνεται την 4η εργάσιμη από την ημέρα αποστολής).

* Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα ενημερωθείτε με e-mail για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

** Στα αυτοκόλλητα που απαιτούνται τροποποιήσεις (όπως διαφορετικά χρώματα, εκτύπωση με συγκεκριμένο όνομα) μπορεί να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποστολής κατά 1-2 εργάσιμες ημέρες.

*** H αποστολή γίνεται μόνο εντός Ελλάδος και στην Κύπρο.

Το κόστος αποστολής για Αττική είναι 2,50 ευρώ και 3,50 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα και συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, εκπτώσεων, γιορτών ή το καλοκαίρι λόγω αδειών.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Όλα μας τα προϊόντα παράγονται κατόπιν παραγγελίας για να σας παραδοθούν φρέσκα και σε άριστη κατάσταση. Ενδέχεται να υπάρξει κάποια καθυστέρηση λόγω φόρτου εργασίας ή έλλειψης πρώτων υλών. Ωστόσο, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για την καθυστέρηση της παράδοσης.
  • Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο προϊόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να έχει καταργηθεί ή να μην είναι διαθέσιμο.
  • Εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, αργιών και κάθε ανάλογη περίπτωση που μπορεί να επηρεάσει τη μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που δεν έχει καταστεί δυνατό να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου, ή μέσω e-mail, για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, ή για κάποιο πρόβλημα που έχει προκύψει με το προϊόν ή αν δεν είναι σωστά ενημερωμένα τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας.

 * ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΒΑΔΕΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 5-7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

               

dorean metaf sketo

dorean metaf sketo